Uddannelse som SMT practitioner

I løbet af 2018 har jeg uddannet med til SMT Practitioner. SMT står for Sling Myofascial Training, hvilket betyder at jeg har fået omfattende viden om muskelkæder og fascier og hvilken indvirkning disse har på vores muskler, led, sener og hele kroppen generelt. Fascier er det væv som forbinder muskler, knogler, hud og organer og forskning viser, at der sammenhæng mellem fascier og muskler og at vi bør tænke disse ind, når vi træner. Uddannelsen er baseret på en stor teoretisk viden men også en træningsdel, hvo jeg har lært at omsætte denne viden til træning og øvelser til gavn for alle som træner hos mig. Gennem den større viden om sammenhængene i kroppen, kan jeg nu endnu bedre hjælpe dig med fokuseret, individuel træning af din krop med præcis dine udfordringer.  Jeg glæder mig til at bruge denne omfattende viden sammen med dig.

Andre…

30 års jubilæum

30 års jubilæum

I 2018 var det 30 år siden at jeg blev færdiguddannet som Mensendieck lærer og jeg har siden da undervist i...

Arbejdsstillinger

Arbejdsstillinger

Har du brug for at få set på din kropsholdning i forhold til din arbejdsstillinger?

Mobile Pay

Betal med Mobile Pay Som noget nyt kan du nu betale med Mobile Pay hos mig - så slipper du for at huske kontanter hver...