Per Bisgaard

MINE RYGSMERTER FORSVINDER MED MENSENDIECK

“Jeg har døjet med iskias- og lændesmerter i mange år. Først gik jeg til kiropraktor i en årrække. Det supplerede jeg senere med styrketræning i et fitnesscenter, hvor 70% af mine rygsmerter efterhånden forsvandt. Her mobbede min fitnessinstruktør mig i sjov, fordi jeg døjede med min ryg, og sagde, at så skulle jeg prøve Mensendieck. Min første reaktion var: “Nej, det er da noget værre noget, det skal jeg da ikke”.

Da jeg endelig prøvede det af, forsvandt mine smerter i ryggen. Jeg tænkte, at det kunne da ikke passe, at det var pga. Mensendieck – jeg var nok bare blevet bedre til min fitness. Men da jeg efter lidt tid stoppede med Mensendieck, blev det værre med min ryg igen. Og sjovt nok forsvandt smerterne, da jeg atter startede.

Nu har jeg gået til Mensendieck i 10 år, hvoraf de sidste seks år har været fast en gang om ugen, samtidig med at jeg fortsat går til styrketræning. Hvis jeg døjer lidt med et bestemt sted i ryggen, fortæller jeg det til min Mensendiecklærer Bente. Så lægger hun et par øvelser ind i dagens program – og smerterne er væk igen, når jeg går derfra. Det er både fantastisk og dejligt.

Jeg anbefaler Mensendieck til alle, når jeg har mulighed for det. Jeg kommer aldrig til at stoppe med at gå til Mensendieck – så hellere droppe rødvinen eller en ferietur!”

– Per Bisgaard, elev hos Bente Holst

Andre…

Lene Hejlskov

Lene Hejlskov

Jeg begyndte med Mensendieck træning hos Bente for en 7-8 år siden og har gået on, off lige siden. Jeg er så...

Smerterne i lænden forsvandt

Smerterne i lænden forsvandt

Smerterne i lænden forsvandt Jeg blev anbefalet af min kiropraktor, at begynde til Mensendieck gymnastik, da jeg efter...

Rank og stærk krop

Rank og stærk krop

Rank og stærk krop På trods af at jeg 3 gange om ugen dyrkede fitness under kyndig vejledning i fitnesscenter havde...