Smerterne i lænden forsvandt

Jeg blev anbefalet af min kiropraktor, at begynde til Mensendieck gymnastik, da jeg efter mine fødsler havde mange smerter i lænden.

Jeg fandt Bente og har gået der siden og det er snart 6 år siden.

I starten tænkte jeg puha, det bliver jo mere slemt med lænden, men efter ca. 1 måned vendte det hele og jeg fik det meget bedre.

Jeg har gået fast lige siden og holder jeg en lille pause mangler jeg det. Efter den halve time har jeg ny energi og ikke ondt nogen steder. Bente er super god til at spotte ens mindre stærke steder og få styr på det. Hun er altid glad og imødekommende.

Jeg kan kun sige: “kom i gang”, giv det en chance, og se den store forandring på krop og sjæl. Kroppen bliver strammet op de rigtige steder, som er svært med en anden træning.

Helle Schouboe