Rank og stærk krop

På trods af at jeg 3 gange om ugen dyrkede fitness under kyndig vejledning i fitnesscenter havde jeg for nogle år siden smerter i ryg og lænd og stigende problemer med at udføre mit job som håndværker.
For at undgå at tage medicin fik jeg flere behandlinger hos en kiropraktor, som fortalte mig om en særlig gymnastikform, som hedder Mensendieck, og som skulle være godt for at udvikle kroppens naturlige måde at blive brugt på – også på job!
Jeg har nu dyrket Mensendieck i over 5 år nu og i løbet af de første 3-6 mdr.begyndte mine rygsmerter at forsvinde og nu kan jeg både passe mit job og fortsat motionere uden smerter.
Jeg har lært, at Mensendieck er en individuel gymnastikform, der kan ændre kroppens holdning, og som kan dyrkes hjemme, når det passer ind i din hverdag.
Jeg kan varmt anbefale alle med forskellig alder og køn at dyrke Mensendieck gymnastik.
Det kan nu tydelig ses, at jeg har fået en mere rank og stærk  krop og det kan jeg selvfølgelig også selv mærke og det bliver bestemt også omtalt af arbejdskammerater og venner!
Så der kun en ting at sige til mennesker, som ønsker en smukkere kropsholdning og stærkere krop, det er at komme igang med denne gymnastikform, som et meget godt supplement til evt.andre motionsformer

Kai Davidsen